Visningssenter med RIB tur

Velkommen til vår spennende opplevelse på Lofoten Salmon Center! 

Bli med oss på en uforglemmelig reise gjennom vakkert naturlandskap, hvor du vil få muligheten til å utforske den fascinerende verdenen av lakseoppdrett, laksens reise fra rogn til middagsbordet over hele verden. 

Ta en titt i vårt visningssenter før du avslutter opplevelsen med en eksklusiv RIB-tur.  

Vi tar deg med på en 60-90 minutters eventyrreise, hvor du vil oppleve den fantastiske skjønnheten av Ure og få et unikt innblikk i lakseproduksjonen. Underveis vil du lære om lakseoppdrett, bærekraftige metoder og betydningen av bevaring av våre marine ressurser. 

Prisen for denne uforglemmelige opplevelsen er kun 250 kr per person, og det inkluderer ikke bare innsikt i laksevisning, men også spenningen av å cruise gjennom det krystallklare vannet i en komfortabel Rib-båt. 

I tillegg til laksevisningen gir naturen deg sjansen til å spotte majestetiske havørner som svever over oss. Dette gir en ekstra dimensjon til opplevelsen og gjør turen enda mer uforglemmelig. 

Ved ustabilt vær anbefales vanntette sko, en varm lue og en hals. Om det er vinter, anbefales lag-på-lag med varme klær. Gi beskjed til guiden om du er gravid, har ryggproblemer eller lignende for tilpasset assistanse. 

 

Vi stiller med flytedress og redningsvest for din sikkerhet. 

 

Bli med oss på Lofoten Salmon Center for å dele øyeblikkene, lære mer om lakseindustrien og nyte den fantastiske naturen.