Velkommen til Isqueen AS

– Oppdrett i hjertet av Lofoten

På den idylliske plassen Ure i Lofoten finner du Isqueen AS, et fremstående oppdrettsselskap med en stolt historie. I mer enn fire århundrer har fiskeri vært en sentral del av livet i Ure, og den rike fiskeritradisjonen lever videre den dag i dag.

Isqueen AS driver med oppdrett av laks og har fem konsesjoner i nærområdet. Våre lokaliteter strekker seg fra Ure til Ballstad, Sennesvik, Nappstraumen og Stamsund. Her skaper vi optimale forhold for å produsere laks av høyeste kvalitet.

person-som-ror-gammel-robaat

Som en stolt lokal oppdrettsbedrift og lakseprodusent har Isqueen AS sin base i Lofoten, og det er andre og tredje generasjon i Svendsen-familien som fører arven videre. Våre dedikerte medlemmer driver både matfiskproduksjon og et visningssenter for havbruk, og vi er stolte av å kunne dele vår kunnskap og erfaring med besøkende.

Historisk sett har Isqueen AS tidligere operert under navnet Lofoten Polarlaks. Siden 1979 har Svendsen-familien drevet sin virksomhet fra Ure i Lofoten, og nå, i tredje generasjon, fortsetter vi vår reise som Isqueen AS.

Vi er lidenskapelig opptatt av å opprettholde en bærekraftig og etisk produksjon av sjømat, samtidig som vi sikrer høy kvalitet og smakfullhet. Isqueen AS er forpliktet til å være en pålitelig aktør i oppdrettsindustrien og ser frem til å fortsette å bidra til Lofotens rike fiskearv.

Ta gjerne en titt rundt på nettsiden vår for å lære mer om vårt selskap, våre produkter og vårt engasjement. Vi er glade for å ha deg med oss på denne spennende reisen gjennom Isqueen AS – Oppdrett i hjertet av Lofoten.